Onze tarieven

De tarieven van een administratiekantoor kunnen soms onverwacht hoger uitvallen. Bij FISAD administratiekantoor voor ZZP en MKB betaalt u voor wat wij doen en niet hoe lang wj erover doen. Wij hanteren maandelijkse tarieven zodat u exact weet wat u maandelijkse kosten zijn.

Digitalisering is de toekomst voor de financiële- en salarisadministratie. Exact boekhoudsoftware biedt u de mogelijkheid om uw basisabonnement uit te breiden met aanvullende modules voor handelsbedrijven, productiebedrijven, contractmanagement, budgetbeheer, activa afschrijving, extra gebruikers, extra administratie, MijnKantoor, scan en herken van facturen, het koppelen van 1 of meerdere bankkoppelingen, uren en facturen voor dienstverleners, projectmanagement.

De kosten van uw boekhouding zijn afhankelijk van de grootte van uw bedrijf, een ZZP'er die maandelijks 2 facturen upload zal goedkoper uit zijn dan een handels- of productiebedrijf die maandelijks vele inkoop- en verkoopfacturen met salarisadministratie verwerkt.


Daarom is het belangrijk om een op maat gemaakt boekhoudabonnement af te sluiten zodat u tegen minimale inspanning en kosten het maximale resultaat behaald. Het verwerken van uw administratie wordt goedkoper en de kosten zijn overzichtelijker.

Wilt u een op maat gemaakte offerte? Neem dan vrijblijvend contact op voor een kennismakingsgesprek

Op al onze diensten zijn de algemene voorwaarden zoals gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Groningen van toepassing.

Tarieven administratiekantoor