Terug naar Nieuws

Scan en herken facturen - efficiƫnter samenwerken

Gepubliceerd op:
Scan en herken facturen - efficiënter samenwerken

Efficiënter samenwerken in de cloud met Dizzydata online factuurherkenning en factuurautorisatie

DizzyData is een slim online platform voor automatische factuurherkenning, factuurverwerking, factuurautorisatie en e-facturatie. U levert uw facturen aan via ons platform of via de mail. DizzyData herkent de facturen en doet een boekingsvoorstel dat u controleert en accordeert. DizzyData werkt met bijna alle boekhoudpakketten, zoals Exact, AFAS en Twinfield. Snel, gemakkelijk en veilig online boekhouden voor ondernemers.

Intelligent, zelflerend en modern

DizzyData is niet alleen intelligent en zelflerend, maar biedt daarnaast nog een aantal andere moderne toepassingen. Zo kunnen UBL facturen automatisch worden opgehaald en kunt u zelf workflows voor factuurautorisatie instellen. Heeft u terugkerende facturen van bepaalde leveranciers? Deze kunt u automatisch laten goedkeuren en boeken. Heeft u facturen die u door een medewerker wilt laten autoriseren? Ook dit is helemaal naar wens in te stellen in DizzyData.

Hoe werkt DizzyData?

U mailt uw facturen wanneer het uitkomt aan DizzyData – dat hoeft dus niet op een vast tijdstip. Werkt u met e-facturen, dan kunnen we deze automatisch voor u ophalen. Of, helemaal handig, u laat uw leveranciers hun facturen rechtstreeks sturen naar uw eigen DizzyData-e-mailbox. In welk formaat maakt overigens niet uit, we herkennen ze allemaal.

DizzyData herkent automatisch belangrijke gegevens zoals crediteur en debiteur, factuurgegevens zoals nummer, vervaldatum en bedragen. Binnen enkele seconden krijgt u vervolgens een boekingsvoorstel. Als dit klopt, kunt u of één van uw medewerkers dit goed keuren. De boeking (inclusief originele factuur) wordt opgeslagen in uw archief en geboekt in het gekoppelde boekhoudpakket. Nooit meer zoeken dus naar een factuur of bonnetje.

Simpel in gebruik, complexe technologie

De online portal van DizzyData is zeer gebruiksvriendelijk, razendsnel en werkt bovendien zeer intuïtief. Onder de motorkap zit echter een technologie waar jarenlang aan gewerkt is. Zelflerende technologie, API koppelingen, UBL, SSL, mirroring en andere innovatieve technologieën zijn integraal onderdeel van DizzyData. Zo bieden we ondernemers een oplossing die niet alleen simpel in gebruik is, maar ook zeer veilig en schaalbaar.

Meer controle over betalingen

U herkent het wel, uw bedrijf groeit en niet alleen het normale werk neemt toe maar ook de inkomende facturen. Gevolg? Overzicht en controle worden lastiger en om geen snelheid te verliezen worden facturen zonder goede controle goedgekeurd. Met DizzyData krijgt u weer grip op uw inkomende facturen en de bijbehorende kosten. Door autorisatieregels in te stellen moeten u of uw medewerkers facturen eerst goedkeuren voordat ze in de administratie geboekt worden. Door workflows in te stellen kunt u terugkerende facturen van leveranciers automatisch laten goedkeuren om zo tijd te besparen. Doordat wij alle originele facturen opslaan kunt u altijd later een factuur opnieuw uitdraaien of terugzien.

Veiligheid & betrouwbaarheid

We zijn ons er terdege van bewust dat u alleen kiest voor onze technologie als de veiligheid en betrouwbaarheid gewaarborgd zijn. De DizzyData applicaties worden daarom gehost in de gecertificeerde datacenters van Amazon Webservices in Frankfurt. Iedere schakel in de applicaties van DizzyData en de onderliggende infrastructuur is dubbel uitgevoerd. Alle klantgegevens slaan we binnen de EU op en we maken dagelijks een backup.

Met Dizzydata kunt u eenvoudig in bulk facturen uploaden naar uw Exactonline administratie. Wij kunnen ze voor u controleren en boekenze in uw administratie.

Bekijk ook

Verliesverrekening vennootschappen 3 jaar korter

Verliesverrekening vennootschappen 3 jaar korter
 Bedrijven kunnen vanaf 2019 verliezen maximaal 6 jaar vooruit verrekenen met de winst.
 

Beperking afschrijving gebouwen in eigen gebruik

Beperking afschrijving gebouwen in eigen gebruik
Ondernemers kunnen gebouwen in eigen gebruik alleen nog afschrijven als ze op de balans staan voor een bedrag hoger dan de WOZ-waarde. 
 

Informatieplicht energiebesparing

Informatieplicht energiebesparing
Verbruikt uw bedrijf of instelling meer dan 50.000 kWh elektriciteit of 25.000 m³ aardgas per jaar? Dan valt uw bedrijf onder het Activiteitenbesluit milieubeheer. U bent verplicht om energie te besparen. Vanaf 2019 krijgt u ook een informa…