Belastingaangifte

Iedereen die woonachtig is in Nederland dient aangifte te doen van zijn inkomen over een jaar. Over dit inkomen betaald u belasting door persoonlijke omstandigheden, hypotheekrenteaftrek, zorgkosten, verandering van baan kan het zijn dat u teveel belasting heeft betaald. U kunt de teveel betaalde belasting zelf terugvragen of door een aministratiekantoor laten doen.

Nederland heeft een ingewikkeld systeem van belastingheffing. Aan de ene kant betaald u belasting aan de andere kant krijgt u geld terug doormiddel van toeslagen zoals huurtoeslag, zorgtoeslag.

Bent u woonachtig buiten Nederland maar u behaald uw wereldinkomen voor 90% in Nederland dan kunt u ervoor kiezen om belastingaangifte in Nederland te doen.

Toeslag aanvragen

Zorgtoeslag, huurtoeslag, en kinderopvangtoeslag vraagt u aan bij de Belastingdienst vindt u dit te moelilijk dan doen wij het graag voor u. Kindgebonden budget hoeft u meestal niet zelf aan te vragen.

Budget beheer

Heeft u problemen met het op orde brengen en houden van uw privé administratie? Dan ondersteunen wij u graag om uw administratie weer op orde te brengen, bij het aanvragen van de benodigde toeslagen en het verzorgen van uw belastingaangifte. Schuldhulpverlening kunnen en mogen wij niet voor u doen. Hiervoor verwijzen wij u naar uw Gemeente en de Volkskredietbank

 Ziet u door de bomen het bos niet meer? neem dan contact met ons op.

Hulp bij belastingaangifte

Hulp bij belastingaangifte